српски језикEnglish Language
Контакт

Режим саобраћаја за аеромитинг Батајница 2009

 

Посетиоцима Аеромитинга "Батајница 2009" у недељу 13. септембра за долазак на аеродром биће на располагању линије градског и приградског превозника ГСП-а и "Ласте", које ће саобраћати по посебном режиму.

Траса линије ГСП "706" и "706Е" у недељу биће продужена, тако да ће аутобуси саобраћати до окретнице код предузећа "Пинолес" у Новој Пазови. Истовремено, линија "73" саобраћаће редовном трасом, али ће режим полазака бити појачан у време одржавања аеромитинга. Поласци ће бити најгушћи у времену највећег прилива гостију, од седам ујутру до 11.30 часова, као и после подне, од 15 до 18 часова.

Због очекиваног великог интересовања грађана за аеромитинг у недељу биће уведена и специјална "шатл" линија, која ће саобраћати од окретнице аутобуса "73" код железничке станице у Батајници (докле се може доћи и Беовозом) до капије аеродрома. Ова линија ће саобраћати од 7 до 18 часова.

Због очекиване гужве на прилазима аеродрому, саобраћај на Батајничком друму у време одржавања летачког програма биће под посебним режимом. Саобраћај на овој траси биће у функцији одржавања аеромитинга, што подразумева и једносмерно кретање возила, у зависности од прилива возила са посетиоцима.

Аеродром Батајница и његова околина располажу паркинг простором ограниченог капацитета. Због тога препоручујемо грађанима да користе линије градског превоза за долазак до аеродрома, а да возила паркирају на доступним паркинзима у граду.

 

МАПА САОБРАЋАЈА